Print

Legatmodtager vinder førstepladsen i Bay Area Intern Hackathon

Christian Valdemar Mathiesen, som modtog et legat fra Thomas B. Thriges Fond/Terma og Danmark-Amerika Fondet til AY 2014/20215, er i gang med sin kandidatuddannelse på Brown University og har i den forbindelse sendt os en hilsen derfra. Han skriver:

“Jeg er nu halvvejs i gennem min Master i Computer Science på Brown University, og det har uden sammenligning været det bedste og vildeste år i mit liv — og det havde aldrig været muligt uden virksomheds- og fyrtårnslegatet.

Året har budt på lidt af hvert, men har mest af alt givet mig et kæmpe netværk og en kæmpe mængde viden, som nok ikke havde været muligt for mig i Danmark. Bl.a. er jeg begyndt at arbejde sammen med Brown og MIT’s kombinerede forskerhold i databaser, hvor bl.a. Michael Stonebraker (vinder af Turing-prisen 2014) er med.

Endeligt har mit studie også hjulpet mig til et praktikophold i Silicon Valley hos LinkedIn, hvor jeg i øjeblikket arbejder som software engineering intern i firmaets hovedkvarter indtil september, hvor skolen starter igen på østkysten. For nyligt vandt jeg 1.-pladsen i det store “Bay Area Intern Hackathon”, hvor 75  hold fra bl.a. Google, Facebook, Twitter m.fl. deltog. Prisen blev vundet sammen med mine room mates, som kommer fra MIT, Waterloo, Northwestern og Harvard.”

Stort tillykke og held og lykke med resten af din uddannelse i USA!

Christian M

Christian Valdemar Mathiesen (yderst til venstre) og hans hold til Bay Area Intern Hackathon