Print

Legatmodtager får Eliteforsk Rejsepris

Rasmus S. Søndergaard, som modtog et legat fra American-Scandinavian Foundation og Danmark-Amerika Fondet til AY 2014/2015, er Visiting Scholar på University of California, Berkeley og har i den forbindelse sendt os en mail med en hilsen derfra. Han skriver:

”Mit ophold ved UC Berkeley går efter min bedste overbevisning rigtigt godt. Jeg er i fuld gang med arkivarbejdet, deltager i spændende kurser og konferencer, afhandlingen skrider fremad, og så har jeg netop fået en artikel accepteret til tidsskriftet Diplomacy & Statecraft. For et par ugers tid siden holdt jeg et oplæg om min forskning ved UC Berkeley’s Humanities & Social Science Association.

Dertil bør jeg måske nævne, at jeg den 26/2 modtog et såkaldt EliteForsk Rejsestipendium for Phd-studerende fra Uddannelses og Forskningsministeriet ved den årlige EliteForsk-konference. Der er ingen tvivl om, at mit ophold ved UC Berkeley var stærkt medvirkende årsag til, at jeg fik prisen. Så jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for jeres støtte til mit ophold.”

Uddannelses- og Forskningsministeriet har lagt en kort profil af Rasmus S. Søndergaard på deres hjemmeside her.

Stort tillykke med prisen, Rasmus!

Rasmus S. Søndergaard til UC Berkeley’s Humanities & Social Science Association

Rasmus S. Søndergaard til UC Berkeley’s Humanities & Social Science Association