Print

Marie Mønsted

Executive Director, Danmark-Amerika Fondet & Fulbright Kommissionen

Cand.mag. i Dansk/Skandinaviske Studier og Kunst Historie, Aarhus Universitet. Overordnet ansvarlig for Danmark – Amerika Fondet og Fulbright Kommissionen (ledelse af sekretariat, økonomi og fundraising, programmer, legater mv.) Har været leder siden 1994 af Danmark-Amerika Fondet, af Fulbright Kommissionen siden 1995. Vice President for udvalgskomiteen, Crown Prince Frederik Fund til Harvard Kennedy School – John F. Kennedy School of Government, Harvard University.

monsted@daf-fulb.dk


Anne Villumsen

Advisor & Program Coordinator

Cand.ling.merc i engelsk og amerikanske studier, Copenhagen Business School. Ansvarlig for vejledning, herunder også outreach til danske uddannelsesinstitutioner. Koordinator for hjemmeside og Facebook. Samarbejder med Program Coordinator & Advisor om administration af forskellige programmer. Har arbejdet siden 2014 for DAF og Fulbright.

info@daf-fulb.dk


Michala Hedelund

Program Coordinator & Advisor

Cand.mag. i engelsk, Københavns Universitet. Administrator af DAF & Fulbright programmer for både studerende og forskere. Samarbejder med Advisor & Program Coordinator om vejledning og outreach. Har arbejdet siden 2016 for DAF & Fulbright.

advising@daf-fulb.dk


Birgitte Klinge

Financial Officer

BA i økonomi. Ansvarlig for bogholderi, budgetter og årsregnskaber i tæt samarbejde med direktøren. Har arbejdet siden 2012 for DAF og Fulbright.

administration@daf-fulb.dk


Christel Tage

Personal Assistant

Cand.soc.HRM, Copenhagen Business School. Personlig Assistent for direktøren og ansvarlig for administrative opgaver for både Danmark-Amerika Fondet & Fulbright Kommisionen. Har arbejdet siden 2014 for DAF og Fulbright.

daf-fulb@daf-fulb.dk