Print

Alumni

I USA er der en stærk tradition for, at man også senere i livet bevarer tilknytningen til f.eks. det universitet, hvor man har studeret.

I Danmark har vi nok ikke den samme tradition for alumni tilhørsforhold, men både Danmark-Amerika Fondet og Fulbright Kommissionen tilbyder forskellige muligheder for at kunne bevare tilknytningen til den organisation, du kom til USA med uden, at det er krævende for dig.

Begge organisationer har en Facebook-side og her kan du følge med i, hvad vi laver.

Vi inviterer til forskellige spændende arrangementer og hvis du er interesseret i at blive inviteret, skal du blot sende os en e-mail på info@daf-fulb.dk og skrive “Alumni invitationer” i emnefeltet samt det år, hvor du modtag legat fra DAF/Fulbright, så vil vi registrere dig på maillisten.

Danmark-Amerika Fondet er afhængig af, at folk kender til vores arbejde og det kan du hjælpe os med, både ved at fortælle om dit USA-ophold og om os. Dette er utrolig vigtigt og du er vores bedste ambassadør. Hvis du liker vores Facebook-side, vil vi sørge for, at du automatisk får besked om legatrunder og andet, som du kan henvise andre til.

Danmark-Amerika Fondet har også en medlemsgruppe, som du bliver medlem af, når du modtager et legat fra DAF. Hvis du af en eller anden årsag ikke længere er medlem men har lyst til at blive det igen, bedes du kontakte os på daf-fulb@daf-fulb.dk.

Mange af vores amerikanske Fulbright-legatmodtagere vælger ofte at være tilknyttet den amerikanske Fulbright Alumni Association og som dansk Fulbright-legatmodtager, kan du også deltage i nogle af de amerikanske tiltag.

Danmark-Amerika Fondets medlemsgruppe

består af over 300 personer, der har været tilknyttet et af Fondets programmer og som efterfølgende har valgt at bevare denne tilknytning.

Et medlemskab koster årligt DKK. 200,- og giver samtidig adgang til at deltage med ledsager ved Fondets årsmøde. Fondets årsmøde afholdes traditionelt i juni måned efter udsendt indbydelse i forbindelse med vores årsberetning, som man som medlem får tilsendt i foråret. Ved årsmødet får man mulighed for at møde Fondets bestyrelse, der består af ledere inden for dansk erhvervsliv samt uddannelsessektoren, så der er gode muligheder for at netværke.

Vi er glade for den opbakning til vores arbejde, som et medlemskab kan ses som udtryk for, men vi er også afhængige af denne støtte til vores arbejde på grund af de danske skatteregler. Et medlemskab er således med til at sikre, at andre også kan få gavn af DAF’s støtte. For at oprette et medlemskab bedes man kontakte administration@daf-fulb.dk.

Fulbright Alumni

En gang Fulbrighter – altid Fulbrighter!

Da der ikke i øjeblikket er en aktiv dansk alumni forening, henviser vi til nedenstående:

The Fulbright Association
For Alumni of any Fulbright Program

or

State Alumni
For alumni of the U.S. Department of State programs, including Fulbright. The International Exchange Alumni (IEA) is an online global community exclusively for all past and current participants of U.S. government-sponsored exchange programs managed by the U.S. Department of State’s Bureau of Educational and Cultural Affairs. With IEA, you will have access to other grant opportunities, research databases, and professional development resources, along with the ability to network with more than 100,000 alumni around the world and to read about what other alumni are doing in their communities.

Fulbright Students and Scholars are eligible to join this website upon starting the program. Due to the varied start dates for each Fulbrighter, it may take up to several months for each account to be verified as participant data becomes available.